Gästbloggare

Fysiska noteringar om kryckor i sommarvärmen 

Hej på er

Nu när vädret är så fint är gränsen mellan inne och ute utsuddad. Följden blir att rullstolen används mindre och krukorna mer. 

Här kommer några noteringar:

Jag känner mig längre, på riktigt! Det är lättare attt leka och kasta boll med Rookie. Jag kan ha lite tajtare byxor utan att det är obekvämt. Nu pratar vi inte JÄTTETAJTA byxor. I rullstolen väljer jag oftast de pösigaste jag har för att det ska vara bekvämt. Jag får inte med mig några saker. Bara mycket lätta saker kan följa med när jag går med kryckorna. Jag har får skavsår och en spricka i handloven. Det fick mig att tänka på vilket tryck händer och handleder utsätts för. Tankarna gick till gymnaster vars händer ofta utsätts för tryck och stötar i 90 graders vinkel. Inte helt sällan är de även bandagerade. Sprickan är pytteliten men gör ont och får ju liksom inte läka ifred. På kvällen smörjer jag in den.

Och så det bästa: att leka, balansera och hoppa! Jag älskar det! Blir som barn på nytt när jag ”går på händer med kryckorna. Övning ger färdighet heter det ju och nu har jag övat 3 somrar i gräset. Här visar jag nöjd upp resultatet och hoppas glädjen kan förstås:)

Jo, allting går, även om det inte går ens väg:) tack för att du läste detta.

Fredrik Axling

Jag blev överkörd av en lastbil och fick amputera ena benet. I bloggen skriver jag om livet efter olyckan och om min revansch att återerövra simningen och mig själv. Följ med mig till rullstolsskolan och protesutprovningen. Allting går - även med ett ben!

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med ett ben

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)

3 kommentarer

3 kommentarer

  1. Åh vad underbart, GRATTIS!!! Och jättehärliga bilder, önskar dig en kanonbra sommar!

    /Linda

  2. Underbart!
    Du är en kämpe !