Gästbloggare

Kryckor / rullstol om vartannat i trädgården 

Hej på er

Idag har det varit fantastiskt varmt och soligt och hela dagen, ja hela helgen har vi spenderat i trädgården. Det har planterats och vattnats, oljats in och badats i poolen. Rookie har varit ute ännu mer än vi och framförallt så har gränsen mellan inne och ute suddats ut. Jag har fått bekräftat att jag är rätt rörlig när sommaren står för dörren. Jag har suttit på marken när jag har planterat. Hoppat på kryckor när jag vattnat och när jag har planterat utmed muren har jag suttit i rullstolen. Och medan allt detta har hänt så har jag bara varit i nuet. Jag Fredrik. Inte rörelsehindrade eller enbente Fredrik, bara Fredrik med idéer, Fredrik som vill bada, Fredrik som leker med Rookie, Fredrik som kan allt! 

Sommaren är underbar! Sommaren är den lättaste årstiden. 

Tack för att du läste detta och kom ihåg att allting går.

Fredrik Axling

Jag blev överkörd av en lastbil och fick amputera ena benet. I bloggen skriver jag om livet efter olyckan och om min revansch att återerövra simningen och mig själv. Följ med mig till rullstolsskolan och protesutprovningen. Allting går - även med ett ben!

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med ett ben

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)