Gästbloggare

15 maj 2017 – 4 år sedan olyckan

Hej på er

Idag är det precis 4 år sedan olyckan skedde. Lastbilens hjul tog mitt vänstra ben. Jag hade svårt att kliva ur sängen i morse. Ville inte starta dagen. Redan kvällen innan så tänkte jag på att ”i morgon är det dagen D”

Ingen årsdag har varit den andra lik. På Ettårsdagen var jag mycket deprimerad. På tvåårsdagen hyrde jag en gammal träbåt och bjöd ett 30-tal vänner på båttur i sickla sjö med lunchbuffé hemma efteråt. På treårsdagen var jag hos vänner och kollade Eurovision. Och idag har jag jobbat. Det kändes skönt att dagen var ”en normal dag”, datumet till trots. Nu ska jag försöka somna så att jag orkar ta mig an en ny dag i morgon.

Tack för att du läste detta, och kom ihåg att allting går även om det inte går din väg:)

Fredrik Axling

Jag blev överkörd av en lastbil och fick amputera ena benet. I bloggen skriver jag om livet efter olyckan och om min revansch att återerövra simningen och mig själv. Följ med mig till rullstolsskolan och protesutprovningen. Allting går - även med ett ben!

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med ett ben

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)

7 kommentarer

7 kommentarer

 1. Viktigt att dela med sig. Stort…

 2. Du e så himla stark & ger andra hopp om att det faktiskt kan funka, hur dåligt man än mår, det är styrka vännen.

  K R A M

  • Fredrik Axling

   Hej Thoms
   Tack för att du läser, och ämnet för att du tar dig tid och skriver!
   Det gör skillnad:)
   Och ja, det KAN funka även när det brister, och man kan ta sig vidare.
   Önskar dig allt gott!

 3. Kramar till dig Fredrik ! Har följt dig på bloggen sedan januari och alltid berörts av dina inlägg

  • Fredrik Axling

   Hej Marianne!
   Förlåt mitt sena svar, på något sätt har dina fina ord ingått mig.
   Tack för att du skriver!
   Det gör mig verkligen glad!
   Önskar dig en härlig dag:)
   Fredrik

 4. Du är vår älskade Fredde i alla väder½ värd vår beundran.