Gästbloggare

Cypernsemester 3 

Hej på er

Nu spenderar vi sista dagen på Cypern. Sammantaget har det varit avkopplande och varmt. Jag har använt kryckorna ovanligt mycket eftersom huset inte är helt optimalt för rullstol i vissa lägen. Dessutom är det väldigt skönt att stå och gå raklång. Det enda som har krånglat är min insulinpump och mina blodsockervärden. Pumpen har stoppat/stannat och larmat hela 3 gånger under denna vecka vilket är oacceptabelt mycket. Jag måste ringa service när jag kommer hem.

I skrivande stund ligger jag på sängen med alldeles för högt blodsocker, till synes utan anledning. 18,5 i socker gör mig trött och väldigt solskygg. Jag har en pool och en gräsmatta alldeles utanför men väljer sängen och skuggan. Pendlar mellan slummer och vakenhet, dåsig av det höga sockret. Tar lite extra insulin och hoppas på att bli piggare. Att röra på sig sänker blodsockret men just nu är ögonlocken så tunga så tunga. Nu ska jag blunda!

Hoppas att vakna piggare när extra-i saliner kickat in.

På bilden: i poolen i början av denna semester

Fredrik Axling

Jag blev överkörd av en lastbil och fick amputera ena benet. I bloggen skriver jag om livet efter olyckan och om min revansch att återerövra simningen och mig själv. Följ med mig till rullstolsskolan och protesutprovningen. Allting går - även med ett ben!

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med ett ben

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)