Gästbloggare

Jag ÄR här!

Kära läsare!

 

Jag har inte gått under jorden, även om många kanske tror det!

 

Det kommer och går stunder i livet då man inte är kapabel till att göra så mycket, både fysiskt och psykiskt… kan väl mer eller mindre säga att jag är i en sån period nu.

Har haft mycket problem med kroppen, mycket värk osv och det tar på krafterna, även mentalt! En del andra personliga saker som händer i livet är energikrävande och gör att man inte orkar tänka/agera så mycket… mer om det en annan gång.

Till råga på allt har jag ingen fungerande telefon som jag kan blogga ifrån, bara väntar på att jag ska få tillbaka min telefon så jag kan blogga lättare igen. Bloggar oftast från telefonen.
Min data har bestämt sig för att köra sitt egna liv ett tag och vägrar släppa in mig på bloggen.
Men nu, idag (eller inatt rättare sagt) lånar jag min väns dator för att skriva ett par rader!

Jag är bortrest under helgen. Min allra finaste barndomsvän fyller 30 år idag, så det är kalas hela helgen. Här blir man så bortskämt bra omhändertagen så man glömmer allt för en stund.
Ska försöka få nåra timmars sömn nu så att jag orkar med att kalasa imorgon!

Förlåt, för att jag inte skrivit på ett tag, det ska bli ändring, och som sagt, så fort jag får min telefon ska jag blogga som aldrig förr!
Det trillar in mail lite här och där från folk som uppskattar min blogg och vill så gärna följa den. Är tacksam och jätte glad över det! Tack!

Sov så gott, eller godmorgon om det passar bättre :)

Annelie

 

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Stängt för kommentarer

Stängt för kommentarer

  1. Hallå!

    Du har så rätt i det du skriver och jag håller med fullständigt :)
    Ha det gott.

    Annelie

  2. Hej Annelie!

    Vill inte påstå att jag vet nåt om hur du mår eller har det just nu; vill inte heller framstå som flummig eller larvigt käck, utan bara från mitt hjärta säga att DU är så mycket mer än den sjukdom du upplever och att DU redan är väl och att hela universum älskar dig med hela sitt hjärta i denna stund! Samla dina tankar för en stund och känn att så faktiskt är fallet. Varmaste hälsningar