Gästbloggare

Jag är kvar!

Jora, jag finns kvar, har bara haft en väldigt tuff tid bakom mig, allt som har hänt under de senaste månaderna börjar komma i kapp på nåt vis… Inspirationen och lusten har försvunnit när det gäller nästan allt!
Jag vill vara glad och positiv här på bloggen men har känt att jag inte kunnat leverera det på senaste så därför har jag tagit en paus.
Men nu ska jag försöka bli duktig igen :)

Saknat bloggen och mina läsare!

Det är roligt att folk hör av sig med lite olika inbjudningar och erbjudanden.
en producent från ett välkänt
tv- program har hört av sig och vill gärna träffa mig- och jag denne, så håll ögonen öppna i framtiden, jag berättar ju självklart mer sen när det närmar sig!

Smärtan i kroppen blir jag inte klok på… Det går upp och ner varje dag… Jag försöker sänka stmängden på min smärtmedicin- även om jag kanske behöver en hög dos, men jag blir ju så trött, så trött. Och det är väl allmänt känt att man blir väldigt trött och till och med lite nedstämd av för mycket tabletter. Det är fantastiskt att det finns så bra mediciner, men biverkningarna önskar jag var lite färre.

Hoppas att allt är bra med er och kom gärna tillbaka till bloggen och fortsätt läs!

Ha det gött allesammans!
Och du…
Ta ingen för givet, rätt som det är kan det vara försent!

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Stängt för kommentarer

Stängt för kommentarer

  1. Hej på dig!

    Tyvärr kommer jag inte komma i augusti, jag hade nog gärna velat, men med tanke på hur otur jag haft med hälsan på senaste tid, så vågar jag inte boka in något tyvärr, men jag är riktigt avis på er som ska åka och jag hoppas att ni kommer att få det riktigt roligt, det är jag säker på! :)

    Ha det så bra!

    Annelie

  2. Hoppas vi ses i Dalarna i augusti.