Gästbloggare

April april

Jag lever, jag lovar!

Som ni säkert känner igen så går livet i svackor, upp-och-ner på höga berg och djupa dalar.

Går inte in närmre på vad det är som gjort att jag inte orkat blogga på ett tag.
Men EN sak kan jag avslöja och det är att… håll i er… elektroniken inte fungerat som den ska, det är först idag jag fått igång internet på både data och telefon. Så går det när man tappar sin smarta telefon i stengolvet och måste byta till annan telefon. Och när man väl är inne i butiken… ja då kommer man ju ut med en massa nya erbjudanden, burkar, sladdar, koder etc etc.
Så ska man leka duktig och koppla ihop
allt och det går ju som det brukar:
Allt lägger av och ingenting fungerar som det ska.
Nog känner ni igen er?

Har ont från topp till tå och kan inte sova, men ska göra ett till försök nu,

Må gott!
Annelie

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Stängt för kommentarer

Stängt för kommentarer

  1. Hej!

    Ja, det har varit dåligt med inlägg på senaste tiden… det är hälsan, både hos mig själv och hos närstående som ställer till det tyvärr… har varit lite svårt med inspirationen, men jag älskar att blogga och jag blir jätte uppiggad av alla härliga kommentarer jag får!

    Ha det så gott.

    Annelie

  2. Härligt att du är tillbaka – saknar din inlägg.