Gästbloggare

Life is a rollercoaster!

Hallå!

Ja, det tycker jag var en bra rubrik! För just nu känns det så, och jag får be om ursäkt för att det går lite tid mellan inläggen, hoppas ni förstår!

Efter ganska exakt 5 veckor på sjukhus/rehab var det alltså dags att åka hem i torsdags! En skräckblandad förtjusning. Samtidigt som jag saknade mitt hem och mina katter, så var det ändå med en osäkerhet i hela kroppen som for runt som en virvelvind i kropp och knopp. Inte första gången det känns så… men denna gång var det en sån lång vistelse att det var lite extra tungt att komma hem faktiskt. Jag kanske inte var redo trots allt? Har fruktansvärt ont fortfarande och det finns ingen direkt hjälp att få mot smärtan…

Jag måste lära mig att skriva mina inlägg tidigare på dagen, för just nu känner jag att jag håller på att somna mellan meningarna!

Nästa inlägg ska jag berätta lite mer om sjukhusvistelsen igen, skillnad mellan sjukhus och rehab… berätta lite mer ingående, kanske lite ris, kanske lite ros! :)

Godnatt får jag säga till er nattugglor och godmorgon till er morgonpigga!

Ha det gott,
Annelie 

Ps, ska försöka lägga in lite mer bilder! Bloggar blir alltid lite mer livfullare med bilder, inte sant? :)

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Stängt för kommentarer

Stängt för kommentarer