Gästbloggare

Kissepaus

Hej!

Jag kör den där när man vaknar av att man har ont.
Hur jag än i sängen vänder, märker jag att inget händer. Värk värk värk.

Å där kom det där kisseriet oxå.
Upp och hoppa, ja nästan ordagrannt.

Igår kväll skulle jag skriva ett inlägg här men jag var så trött att jag tappade mobilen rakt i nyllet gång på gång, precis som nu… Fortsätter imorrn (idag)

Hej!

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Stängt för kommentarer

Stängt för kommentarer

 1. Hej!

  Ja, min mail har betett sig mycket skumt det senaste halvåret, det har visat sig att det är fler som inte får mina mail, och jag får inte alla mail som jag ska ha heller. Undviker mailen så mycket som det går och kommunicerar så mycket som jag kan på andra sätt!

  Hoppas att det har gått bra för dig med bilen. Kanske har du redan fått bilen? Hoppas! :)
  Själv håller jag på att kolla bilar, men kan inte riktigt bestämma mig för vilken modell jag vill ha… Jag har en tanke, men mer än så har jag inte kommit än!

  Ha det gott.

  Annelie

 2. Hej igen Annelie!

  Konstigt med dina mail, du kanske ska testa min adress till jobbet istället, tobias.hagstrom@sweco.se.

  Men du, då har nog jag kanske kommit längre än dig… men jag har å andra sidan inte heller valt bil ännu även om jag vet vilken modell jag vill ha. Kan berätta mer på mail sen.

  Ha det bra nu och krya på dig!

  /Tobias

 3. Hej Britt- Inger!
  Ja, det är verkligen inge vidare alls, känns som att det aldrig kommer bli bättre, men så får jag stanna upp och tänka: ”klart det blir det, det får ta sin envisa lilla tid bara”
  KRAM på dig!

 4. Hej igen Tobias!

  Det måste verkligen ha blivit något JÄTTEKNAS med mina mail till dig, har det andra jag skickade inte kommit fram heller?! Stämmer mailadressen du skriver här då? Jag får inte tillbaka något felmeddelande heller när jag skriver till dig.. Jätte märkligt!
  Men jag gör ETT försök till, annars skriver jag till dig här, om det är ok!

  Hoppas det gick bra hos inspektören… även om du redan varit där så kan jag berätta det jag vet och det jag fått erfara, sen kanske du kan komma med tips och råd om vad DU vet! :) Alltid bra att byta kunskaper med varandra! :) Du har kommit längre i processen, jag har inte ens valt ut bil än =/ Men jag har ju varit på en del möten och så…

  Hoppas att din skuldra är bättre nu! Gör ju så förbaskat ont!

  Som sagt, jag för ett försök till att maila dig, för självklart ska jag dela med mig av den kunskapen JAG har…

  Ta hand om dig.
  Annelie

 5. Annelie – ett sånt elände med att du har ständig värk – kramizzzzz

 6. Hejsan Annelie!

  Vad jobbigt att värken inte vill ge med sig. :-( Själv har jag nog en spricka i skuldran för tillfället. Jobbig molande värk.

  Du, jag ska träffa trafikinspektören angående anpassning av min bil imorgon, är det något speciellt jag ska tänka på inför det mötet?

  Har du fått din bil än?

  Krya på dig nu!

  /Tobias